BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Sellő csoport

2015. március 29. 13:28 - Horváth Noémi

Virgi: Virdzsi vagyok! Bag Nyár utca 6-ban lakok. Négy testvérem van. Van egy kutyám és 1 kismacskám. Milánói a kedvenc ételem. Barbizni nagyon szeretek. A kedvenc színem az UV rózsaszín.

Dzsami: Dzsami vagyok! Egy testvérem van és egy kutyánk, akit úgy hívnak, hogy Roxi. A szüleimmel lakok, a Virdzsiékkel szemben. Katival járok IKSZ-re. Ott szoktunk rajzolni, játszani sokat.

Bori: Bori vagyok, kilencedikes gimis a Berzsenyiben. Október óta járok IKSZ-re ,amit nagyon szeretek. Nagyon jó a gyerekekkel együtt lenni, játszani velük, hétről-hétre felkészülni az újabb izgalmas feladatokkal ,és látni ahogy fejlődnek.

 

Sári: Sári vagyok, végzős gimnazista a Madách Imre Gimnázimuban. Több, mint fél éve járok IKSZ-re, és nagyon élvezem, hogy a gyerekek éppúgy szeretnek járni, mint mi, és éppúgy lelkesek és szeretnek minket, ahogy mi őket. Mindig jó kedvem lesz, ha találkozom velük, és nagyon örülök, ha sikerül valami olyat kitalálni, ami leköti a figyelmüket és sikerélményük származik belőle.

 

Laura: Laura vagyok, negyedéves joghallgató az ELTE-n. Már több mint egy éve veszek részt támogatóként a Bagázs IKSZ programjában. Fantasztikus látni, hogy hétről-hétre mennyire sok örömöt tudunk szerezni a gyerekeknek puszta odafigyeléssel. Nagyon fontosnak látom a bagi gyerekek alapvető készségeinek fejlesztését, mivel szerintem ez sokban hozzájárulhat az iskolai teljesítményeik javulásához. És persze nagyon szeretek játszani, foglalkozni a gyerekekkel, nagyon sok jó élményt adtak az elmúlt egy évben.

Réka: Réka vagyok, másodéves pszichológia szakos hallgató az ELTÉ-n, a csoportunk másik támogatója. Október óta járok IKSZ-re, amit nagyon szeretek. Nagyon izgalmas hétről hétre kitalálni játékokat, feladatokat a gyerekeknek és szuper érzés látni, hogy mennyire örülnek neki és milyen ügyesen megcsinálják.

 

csop.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr57315340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása