BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Eljött ez az időszak is: regényt olvasunk!

2016. november 19. 12:24 - Benedek Bori

Divat2 projektünk lassan a végéhez közeledik. Aztán nagy adventi készülődésbe fogunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy előtte még beszámolunk pár dologról.

Októberben Violetta csoportból átalakultunk Luna csoporttá, mert most ő a lányok új kedvenc szereplője.:) Aztán teljes létszámmal(!) nekifogtunk a divat2 projektünknek, mert a lelkesedés nem csökkent a divattal kapcsolatos dolgok iránt. Körömlakkoztunk, divatplakátot, magazint készítettünk, kartonbabát öltöztettünk anyagokból.

Még két változásról is be szeretnénk számolni: a foglalkozásaink egy kis részében mindig a tabletekkel foglalkozunk, a lányok nemsokára megtanulnak e-mailt írni! És, ami számomra a legnagyobb siker: lányregényt olvasunk! Minden héten egy-két fejezetet. A kislányok figyelnek és élvezik! Szerintem ez óriási fejlődés. Nem véletlen érezhette múltkor Barbi a boldogságot a hangomban: „Sári neked olyan szép a hangod, amikor olvasol!”:)

img_0186.JPG

Körömlakkprofizmus

img_0292.JPG

Virág mindig nagyon várja a tabletezést.

img_0345.JPG

Figyelnek a könyvre!

img_0440.JPG

Ha a Gáspár lányok boldogak, akkor nincs gond.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr3811973432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása