BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Csatlakozz hozzánk!

2015. október 26. 11:06 - Trendl Judit

Egy IKSZ-es csoport áll...

5-6 bagi gyerekből
1  felnőtt támogató önkéntesből 
2  középiskolás önkéntesből
1 bagi koordinátorból 

Hogyan lehet hozzánk jelentkezni... 

 

 1. Középiskolás önkéntesnek?

Várunk minden legalább 9. középiskolást, aki a BAGázsnál szeretné eltölteni a kötelező 50 órás iskolai közösségi szolgálatát. A fél éves program keretében kb. 40 óra közösségi szolgálatot tudunk neked jóváírni.

A jelentkezés menetéről további részleteket a honlapunkon találsz.

 A következő jelentkezési időszak 2016 januárjában veszi kezdetét lesz. Pontos információkat a folyamatosan frissülő Facebook oldalunkon találsz.

 2. Támogató önkéntesnek?

Várunk minden olyan 18 évesnél idősebb, lelkes önkéntest, aki tudja vállalni, hogy 15 héten keresztül, heti egyszer önkéntes középiskolások segítségével kreatív foglalkozást tart a telepi gyerekeknek Bagon, a BAGázs konténerházában. 

A következő jelentkezési időszak 2016 januárjában veszi kezdetét lesz. Pontos információkat a folyamatosan frissülő Facebook oldalunkon találsz. 

Ha érdekel a munkánk, és szívesen csatlakoznál hozzánk, töltsd ki az itt található önkéntes kérdőívünket. Írj bele mindent, amit csak fontosnak találsz magadról. Ezzel automatikusan bekerülsz az önkéntes adatbázisunkba, és így értesülhetsz az aktuális önkéntes lehetőségeinkről, így az IKSZ-es toborzóidőszak kezdetéről is.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr848022838
süti beállítások módosítása