BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Az U9 focista projektje

2016. december 14. 22:45 - Benedek Bori

A félév végére sikerült is kialakítani a projektünket. Számításaink szerint 2-3 foglalkozást fog csak felölelni, de reménykedünk abban, hogy hosszabb hatású kalandot tudunk létrehozni a srácokkal.

A terv a következő: A fiúk híres focistákká változnak. 

Ehhez elengedhetetlen egy menő mez, amit az előző foglalkozáson meg is csináltak! Több sztár is megjelent a konténerben a foglalkozás végére. Neymar, Ronaldo, Messi, Levandowski.

Először megtervezték papíron, hogy mi kerüljön a mezre, majd a pólóra is rárajzolták.

15502692_1466416076757244_169165555_o.jpg15491619_10154833585209310_845830190_o.jpg

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán jöhetett a pózolás és a csoportkép. Az arcokról süt az elégedettség és a kemény munka fáradalmai! De végigcsinálták, senki nem adta fel,senki nem dobta el a tollat, hogy ő nem tudja megcsinálni. Ez óriási eredmény! Kellett természetesen egy pár bátorító szó és ecsetvonás is, de a végeredmény a gyerekek sikere!

A továbbiakban szeretnénk, ha interjút készítenének egymással, amit fel is vesznek videóra a tabletekkel. Elmondhatnák, milyen az életük híres focistaként, hány gólt rúgtak a legutóbbi meccsen, milyen kocsijuk van. Vagy akár arról is mesélhetnek, hogy miért azt a focistát választották, amelyiket. Mindezt persze a mezekben.

A nagy tervünk, amiben nagyon bízunk, hogy sikeres lesz, az az, hogy a kész videókat megvágva, feliratozva elküldjük a valódi focistáknak, és kérjük tőlük, hogy üzenjenek valamit a srácoknak.

Bízunk benne, hogy hatalmas élményt nyújtana a fiúknak már pár sor is a válasz e-mailben, de egy videóüzenetet látva szerintem mindenkinek leesne az álla, és ott is maradna egy jó darabig. 

Majd meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre jelentkezünk még az U9-cel!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr6612048539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása