BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

A Föld körüli utazás

2016. május 02. 20:14 - Benedek Bori

Félévi projektünk keretében a 2.-3. osztályos lányok csoportja a legkülönbözőbb országokkal ismerkedik meg. A nagy utazás előtt a csoport közösen gyűjtötte össze a lehetséges úti célokat, és mindenki készített magának útlevelet is.

blog2.jpg

Így az elmúlt hetekben képzeletben elutaztunk már Indiába, Angliába, Japánba és Görögországba is. Nemcsak az adott ország szokásairól és hagyományairól szoktunk beszélgetni és népzenét hallgatni, de rajzoltunk már mandalát, készítettünk koronát, cseresznyefákat festettünk és pálcikás babpakoló versenyt rendeztünk, ma délután pedig ízletes görög salátát készítettünk.

blog.jpg

blog3.jpgblog5.jpg

blog4.jpg

Ezt a lányok együttműködésének köszönhetően nagyszerűen sikerült kivitelezni: amíg valaki a hagymát aprította vagy épp a paradicsomot vágta fel, a többiek játszottak, majd együtt jóízűen elfogyasztottuk az eredményt.

blog1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr488681244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása