BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Pedagógiai továbbképzés

2016. március 22. 18:44 - Benedek Bori

Március 5-én az IKSZ-esekkel részt vettünk egy tanfolyamon a projekt munkáról háromtól hétig. Az előadás/beszélgetés/továbbképzés nagyon hasznosnak bizonyult, mert legtöbbünk megkapta azt a pluszt, amiért elszánta magát, hogy erre rászán az életéből néhány órát. Mint azt Judit is többször mondta ezt az továbbképzést tanároknak szokta tartani, úgy emlékszem, 60 órában. Ehhez képest szerintem nagyon sokat sikerült elmondania a témáról, és mindenkiben megmaradt az a rész, ami neki segíteni fog a továbbiakban. 
img_9895_1.JPG
     Személy szerint nekem azért volt hasznos, mert a csoportunkkal még nem sikerült kitalálni a projektünk témáját sem, de Judit mutatott egy jól működőt, ami még illik is a kis csoportunkra. Emellett még játékötleteket is kaptunk, így van állandó B tervünk.
     Szerintem ez az alkalom nagyon hasznos volt azoknak, akik eljöttek, és részt vettek rajta, és ezzel talán ők is egyetértenek. Még egyszer köszönöm Juditnak.
Bazsi, iksz-es gimis

img_9915_1.JPG

img_9927_1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr948517882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása