BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Legjobb beszámoló(k) a javából

2014. május 06. 13:54 - Horváth Noémi

"Mindig örömmel készülünk a foglalkozásokra, úgy gondolom, hogy pillanatok alatt megtanultunk csapatmunkában dolgozni Rékával, Borkával és Dorkával, így mindenki készül az alkalmakra valamilyen játékkal, vagy a lányok érdeklődésének megfelelő feladattal. Mindig nagy öröm látni a gyerekeket, nagyon jó érzés, amikor úgy köszönnek nekünk, hogy egyesével mindannyiunkat átölelnek és karunkba ugranak. Az az elképzelésünk, hogy csak úgy lehet gyakoroltatni a gyerekekkel az iskolai tananyagot, ha megismerjük személyüket és megtudjuk, hogy mivel szeretnek foglalkozni. Legszívesebben mindegyik lány a csoportunkból Justin Bieberről és Selena Gomezről olvas, ezért sok és változatos olvasmányt készítettünk már a számukra, ezáltál úgy fejledők az olvasási és szövegértési készségük, hogy közben szórakoznak."
(Kriszti)

"Csak pár dolog, amiért szuper lejárni a csapatunkhoz Bagra: az egyre bővülő levelezésünk a megbeszélésekkel és a fotókkal, látni a lányokat, amikor igyekszenek, figyelnek, számolnak, olvasnak, színeznek, játszanak, kérdeznek, válaszolnak. Az, hogy a káoszban Léna mindig segít. Megismerni embereket, megismerni gyerekeket, elcsodálkozni, hogy milyen feladatokért lelkesednek, és milyenekért nem. Azért szeretem, mert minden foglalkozás más, és mindegyik kihívás." 
(Réka)

"Az elején azt gondoltuk, hogy nagyon gyors lesz a tanulmányi fejlődés, a változás...Most már nem így állunk hozzá. Talán az is önbizalmat ad a lányoknak, hogy látják, milyen szívesen foglalkozunk velük. Azért is szeretnénk, hogy higgyék, hogy ők is tudnak, ha akarnak. Mi is igyekszünk, és ők is nyitottak. Tényleg nagyon jó érzés, amikor élvezik az IKSZ- et. Nagyon szeretünk Bagra járni."
(Dorka és Borka)

És mit gondol Dzsina, Edina, Evelin, Frima, Jázmin és Zsaki? Elkezdtünk néhány mondatot, amit ők befejeztek.

A foglalkozásokon azt szeretem a legjobban, amikor…

     … hoztok Justin bieberes fotót

     … a Dorka és Réka itt van, és Justint hoznak

Egy szó, ami eszembe jut az IKSZ- ről: tanítás, Justin Bieber

A kedvenc játékom: csapkodás, kéz lecsapós, Ki vagyok én?, Amerikából érkeztünk

A legjobb foglalkozás az volt, amikor…

     … Selena Gomezről írtunk

     … játszottunk

     … varrtunk szivecskét

Szeretném megtanulni az IKSZ-ben…

     … amiben gyenge vagyok az iskolában

     … jól számolni

     … hogy úgy énekeljek, mint Miley Cyrus.

 

unnamed.jpg

 

967456_747205488645683_381071704_n.jpg

 

10008542_730137153693078_607353329_n.jpg

 

P1010073.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr606126231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása