BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Na ki a király? Szuperhősös lóverdák!!

2015. december 02. 18:57 - Trendl Judit

Helóóóóóóóó, mi vagyunk a Szuperhősös lóverdák és elég királyak vagyunk.. :) Szombat délelőttönként szoktunk találkozni mi, Amanda és Amanda, Lili, Adri, Armandó, Kevin, Kati, Hanna és Fanni.

picture1.jpg

A legtöbbször elképesztően kreatív dolgokat hozunk ki abból, amit épp aznap csinálunk, itt pl. sólisztgyurmázunk (kép), az általunk készített nyakláncokat pedig még csak azért nem fedezték fel a legnagyobb divatmárkák, mert általában hazavisszük őket.:)

picture3.jpg

És néha előfordul, hogy összeöntjük az összes kiválogatott gyöngyöt meg leöntjük egymást fekete festékes vízzel.. szóval unatkozni nem szoktunk :) Egy mesét írunk hétről hétre, vagyis igazából mindig egy másikat, amiből a végén egy egész nagy mesekönyv fog megszületni, a saját képeinkkel. Ha kész lesz, talán Ti is megnézhetitek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr258133632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása