BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Félévünneplés a Luna csapattal

2017. február 04. 22:51 - Szilveszter Áron

A héten a Luna csapattal ünnepi búcsúfoglalkozást tartottunk. Megünnepeltük a félévet, megünnepeltük azt, hogy mindenki mindig ott volt a foglalkozáson, hogy olvastunk, készítettünk csomó jó dolgot, használtuk a tableteket, sokat játszottunk és beszélgettünk. Megünnepeltük magunkat.
Szép volt ez a félév, önkéntesként nagyon jó volt megtapasztalni, hogy a lányok szorgalmasan jártak, mindig teltházas foglalkozásokat tartottunk. Persze voltak kihívások is, a magas létszám miatt könnyebben alakult ki káosz, és a tabletek is okoztak néha nehézséget. A félév fénypontja pedig néhány elhadart mondat volt -köszönömök, hálás dicséretek, ezek számítottak igazán, és nem fogom őket elfelejteni.
A búcsúfoglalkozáson (mert következő félévben nem leszünk egy csapat) gyümölcssalátával ünnepeltünk, megnéztük az Oscar-díjra jelölt magyar kisfilmet, a Mindenkit, ami szuper élmény volt. Végül pedig megmutattuk a lányoknak készült ajándék videót. Ha rajtuk múlik (és lett volna még idő), harmadszorra is elindítom. :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr1612183416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása