BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Bagázs 5. szülinapi buli

2016. április 13. 14:35 - Benedek Bori

 

_mg_9391.JPG_mg_9234.JPG

 

 

 

 

 

 

 Ha a BAGàzs 5. születèsnapjàn elsètàltàl az iksz-es stand mellett, nagy hangzavarra tètovàzó emberekre figyelhettèl fel. Csapatunk, Peti, Gergő, Gerle ès Janka lettünk felkèrve arra, hogy bemutassukvaz èrdeklődőknek, milyen is egy foglalkozàs a telepi gyerekekkel.

_mg_9281.JPG_mg_9278.JPGA jàtèkosok szituàciókat húztak, majd azt eljàtszva mi a gyerekek bőrèbe bújtunk, nekik pedig, mint foglakozàsvezetőknek, az volt a feladatuk, hogy kordàban tartsàk a hirtelen kàoszt. Szerencsèjükre Katrin, a telepi koordinàtor megmaradt annak, ami, ès segített kezelni a helyzetet. Miutàn vège lett egy szituàciónak, leültünk ès megbeszèltük, hogy mit csinàltak jól, mit rosszul, ès hogyan èreztèk magukat a szerepükben.

_mg_9279.JPG

Jàtèk közben volt, aki zavarba jött, de a legtöbben nagyon jól vègeztèk a feladatukat, ès a jelenet vègère sikerült megoldaniuk a felmerülő problèmàkat. Sokan azt mondtàk, nehèz, amit foglalkozàsvezetőkènt csinàlunk, ès olyanok is akadtak, akik kètelkedtek abban, hogy a szituàciók valósàghűek, pedig nagyon is azok voltak.
Jól esett nekünk, hogy mi  kèpviselhettük az iksz-et ezen az esemènyen, ès szàmunkra is èrdekes èlmèny volt szerepet cserèlni. Remèljük sokaknak sikerült felkeltenünk az èrdeklődèsèt, de ha nem, legalàbb a kevès szabad perceinkben egy jót Dobble-ztunk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr418602752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása