BAGázs IKSZ

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálatának blogja

Rózsaszín hercegnők

2015. november 18. 14:11 - Trendl Judit

Sok kislány álma az, hogy hercegnő lehessen. Szép ruhák, gazdagság, szórakozás. Ám olykor a királykisasszonyok élete nehézségekbe ütközik. Például nem mehetnek el a bálba, mert vigyázniuk kell testvérükre. Nincs megfelelő báli ruhájuk. Vagy nem várhatják meg a bál végét, mert sietniük kell haza.

A mi hercegnőink sem az átlagos királylányok közé tartoznak. Ezek a második, illetve harmadik osztályos bagi kislányok hétről hétre építgetik kis birodalmukat egy-egy foglalkozás során a konténerben kis segítőikkel. Együtt fedeznek fel mesés világokat, próbálnak új ismereteket szerezni minél több területen.

Minden héten olvastunk valamit, majd az olvasottakat feldolgoztuk különböző formákban. Mostanáig a foglalkozások során sokat ültünk, ezért az sem kizárt, hogy a hercegnők hamarosan táncra perdülnek, ezzel egy kis báli hangulatot varázsolva a konténer falai közé…

Az IKSZ-es foglalkozások idejére megpróbáljuk kizárni hétköznapi gondjainkat, és oldott hangulatban tanulunk és játszunk jó társaságban. Minden hétfő délután azon dolgozunk Katival, Rékával, Orsival és a leendő királynőkkel, Aminával, Biankával, Dzsamival, Jázminnal, Mirianával és Virdzsivel, hogy megalapozzuk jövendőbeli királyságunkat és minél kevesebb nehézségbe ütközzünk mindennapjaink során.

rozsaszinhercegnok.jpg

Csukás István Sün Balázs című verséhez bábokat és hátteret készítettünk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagazsiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr908088910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása